Onstage – vacatures

Lichtstad Revue is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Een nieuw lid is dus altijd van harte welkom! Loop jij wel eens met de gedachte rond van hoe het zou zijn om op een podium te kunnen staan en denk je dan: ach, dat is toch onbereikbaar voor mij?

Nee hoor! Bij ons kun je kennismaken met alle facetten van het theater. We repeteren iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in Eindhoven. En jij kunt daarbij zijn!

Dansers (M/V)

Wil jij onder leiding van onze choreograaf Sandra van Tintelen dansen in de spotlight? Dat kan! Lichtstad Revue werkt aan een nieuwe spetterende revue. Een voorstelling vol show, zang, acteerwerk en vette dansnummers! Deze revue zal vanaf november 2023 te zien zijn in verschillende theaters in Brabant. Daarom zoeken wij nieuwe enthousiaste danstalenten!

Zangers (M/V)

Vind jij het leuk om in de spotlight te staan? Mooi! Lichtstad Revue is namelijk op zoek naar zangtalenten! Onder regie van Ineke Voorthuizen werkt Lichtstad Revue aan een nieuwe spetterende revue. Een voorstelling vol show, zang, dans en acteerwerk! Deze revue zal vanaf november 2023 te zien zijn in verschillende theaters in Brabant. Daarom zoeken wij nieuwe enthousiaste talenten!

Kom kennismaken
Stuur een mailtje met de volgende gegevens naar info@lichtstadrevue.nl
• Naam
• Telefoonnummer
• Leeftijd
• Danservaring en/of zangervaring
• Recente foto

X