Club van 100

Draagt u cultuur een warm hart toe? Gaat u graag naar het theater voor een heerlijk avondje ontspanning, om lekker te lachen en om te genieten van al het moois? Steun ons dan en word lid van onze Club van 100!

Open repetitie leden Club van 100, 24 mei 2022

 

Op 24 mei was het eindelijk zo ver, we konden onze fantastische leden van de club van 100 ontvangen in onze repetitie ruimte bij Unitas in Eindhoven. Het was een geweldige avond waarin de leden van de Club van 100 hebben ervaren hoe een repetitie van de Lichtstad Revue eruit ziet. Ze zijn verwend met hapjes die door de leden zelf waren bereid en met liefde voorzien van een drankje.

De avond was absoluut geslaagd en we kunnen niet wachten tot we jullie een hopelijk nog vele nieuwe leden van onze Club van 100 volgend jaar weer mogen ontvangen.

Hieronder een kleine impressie van deze geweldige avond.

 

Word lid van de Club van 100!

 

Om onze prachtige shows te kunnen blijven maken is een solide financiële basis nodig. Door middel van de Club van 100 kunt u hieraan bijdragen! Draagt u cultuur een warm hart toe? Gaat u graag naar het theater voor een heerlijk avondje ontspanning, om lekker te lachen en om te genieten van al het moois? Steun ons dan en word lid van onze Club van 100!

Hoe werkt het?

De naam zegt het al; u bent lid voor €100,- per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks in februari automatisch geïnd. Ook kunt u er voor kiezen om € 25,- per kwartaal te laten innen. Sinds 1 januari 2021 hebben we de culturele ANBI status dus u mag uw bijdrage als gift aftrekken in uw aangifte. Er is zelfs een extra voordeel, u mag als u € 100,- betaalt € 125,- als gift aftrekken in uw aangifte! Als dank krijgt u eenmaal per jaar 2 toegangsbewijzen voor het bijwonen van een volledig verzorgde repetitie onder leiding van ons professionele artistiek team: Wij verwennen u met een hapje en een drankje, u krijgt een ‘sneak preview’ van onze nieuwe show en u ziet hoe het er op de vloer aan toe gaat.

De datum voor het bijwonen van de repetitie zal jaarlijks tijdig bekend worden gemaakt. Voor 2023 staat de repetitie gepland op dinsdag 16 mei om 20.00 uur

Hoe kunt u zich aanmelden?

Vul onderstaand inschrijfformulier in en onderteken de machtiging. Dit formulier mag u mailen naar onze secretaris: secretaris@lichtstadrevue.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u haar mailen of bellen: 06-14 264 234.

DANK U WEL!!!

Inschrijfformulier

X