Club van 100

Draagt u cultuur een warm hart toe? Gaat u graag naar het theater voor een heerlijk avondje ontspanning, om lekker te lachen en om te genieten van al het moois? Steun ons dan en word lid van onze Club van 100!

Word lid van de Club van 100!

 

Om onze prachtige shows te kunnen blijven maken is een solide financiële basis nodig. Door middel van de Club van 100 kunt u hieraan bijdragen! Draagt u cultuur een warm hart toe? Gaat u graag naar het theater voor een heerlijk avondje ontspanning, om lekker te lachen en om te genieten van al het moois? Steun ons dan en word lid van onze Club van 100!

Hoe werkt het?

De naam zegt het al; u bent lid voor €100,- per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks in februari automatisch geïnd. Ook kunt u er voor kiezen om € 25,- per kwartaal te laten innen. Sinds 1 januari 2021 hebben we de culturele ANBI status dus u mag uw bijdrage als gift aftrekken in uw aangifte. Er is zelfs een extra voordeel, u mag als u € 100,- betaalt € 125,- als gift aftrekken in uw aangifte! Als dank krijgt u eenmaal per jaar 2 toegangsbewijzen voor het bijwonen van een volledig verzorgde repetitie onder leiding van ons professionele artistiek team: Wij verwennen u met een hapje en een drankje, u krijgt een ‘sneak preview’ van onze nieuwe show en u ziet hoe het er op de vloer aan toe gaat.

De datum voor het bijwonen van de repetitie zal jaarlijks tijdig bekend worden gemaakt. Voor 2023 staat de repetitie gepland op dinsdag 16 mei om 20.00 uur

Hoe kunt u zich aanmelden?

Vul onderstaand inschrijfformulier in en onderteken de machtiging. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u haar mailen of bellen: 06-14 264 234.

DANK U WEL!!!

Terugblik open repetitie leden Club van 100, 16 mei 2023

 

Op dinsdag  21 mei 2024 was er weer een open repetitie voor onze fantastische leden van de Club van 100!  Het was een geweldige avond waarin de leden van de Club van 100 hebben kunnen ervaren hoe het er tijdens een repetitie van de Lichtstad Revue aan toe gaat. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen zien hoe de zangers, dansers en acteurs zich in het zweet werkten om de nieuwe nummers en choreo’s onder de knie te krijgen. Zo zagen ze hoe een nieuw nummer onder begeleiding van muzikaal leider Marnix met steeds meer lagen steeds mooier ging klinken. Ook zagen ze een nieuwe choreao “from scratch” ontstaan. Als kers op de taart trakteerde Lichtstad Revue de leden van de club van 100 op een geweldig miniconcert op het eigen podium.

Hieronder een kleine impressie van de avond. Wil jij volgend jaar ook bij deze exclusieve avond aanwezig zijn maar ben je nog geen lid van de Club van 100? Meld je dan nu aan!

 

X