Over ons

Lichtstad Revue is een theatergezelschap dat avondvullende shows op de planken brengt met zang, dans en toneel voor elke gelegenheid

Theatervoorstellingen

In de theatervoorstellingen laten wij zien wat ons totaalproduct is. Continu wordt er hard gewerkt door Lichtstad Revue om kwaliteitsvoorstellingen op het toneel te brengen. Benieuwd of we binnenkort weer schitteren? Bekijk dan onze agenda.

Showconcerten

Bij een showconcert ziet u stukken uit de meest recente shows en voorproefjes van de nieuwe show. Hiermee vermaken wij uw genodigden met een middag of avond vol zang, dans en toneel van een hoogstaand niveau.

Dinnershows

Entertainment tijdens een heerlijk etentje? Ook dat bieden wij u met Lichtstad Revue. Op verschillende locaties, zoals restaurants en partycentra kunt u genieten van een op maat gemaakt en avondvullend showprogramma tijdens een heerlijk diner. Terwijl de kok voor u de volgende gang voorbereidt, treden wij op!
Lichtstad Revuetheater is in 1986 in Eindhoven opgericht door Ton de Jong.
Ton blijkt zeer getalenteerd; niet alleen als stylist, etaleur, en ondernemer maar ook als gepassioneerd eigenaar/directeur, én artistiek leider van Lichtstad Revuetheater.

Ton heeft 25 jaar lichtstad revuetheater op zijn naam staan en shows zoals o.a.:“La vie en rose”, “Jewels of the world”, en “Stairway to paradise”, zijn van zijn hand en hebben hun première beleefd in het Eindhovense Parktheater.
Ton overlijdt op 59- jarige leeftijd net voor de premiere van zijn laatste show “Jewels of the World”. Lichtstad Revuetheater heeft vervolgens voortgezet wat hij is gestart!

Op 16 november 2019 een spetterende première van de 17e show LEEF! in het Parktheater in Eindhoven!

Recente shows

Al meer dan 30 jaar entertaint Lichtstad Revue met dans, zang, show & spektakel. Van verzorgingstehuizen tot grote theaters; Lichtstad Revue creëert overal zijn eigen plekje om mensen een lach op het gezicht te brengen.

Enthousiast geworden?

X