Lichtstad Revue agenda instellen 

Herken je dit?

“wat gaan we de volgende repetitie ook alweer doen en wat moet ik daarvoor voorbereiden?
Even zoeken hoor, was daar niet een mail of whatsapp over gestuurd?”

 

Hoe zou het zijn als je alle Lichtstad revue activiteiten inclusief inhoud van de repetities, details van de showconcerten etc. in je eigen agenda zou zien? Dat kan nu!

Op onze eigen ledenpagina zie je al een agenda staan waarin alle activiteiten, inclusief details, staan. Deze agenda is nu ook beschikbaar om naast je eigen agenda’s in je smartphone of in Google calendar zichtbaar te maken.

Patrick heeft het mailadres dat je gebruikt om op Lichtstad Backstage te komen toegevoegd aan deze Lichtstad agenda, vanuit dat account kun je de Lichtstad agenda in je agenda app toevoegen.

Hoe werkt dat? Simpel in twee stappen!

  1. Je ontvangt snel na deze mail een e-mail van lrtbackstage@gmail.com op het mailadres dat je gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen. (check je ongewenste mail als dat niet het geval is) Klik in die mail op “Voeg deze agenda toe”
    Geen mail ontvangen? Vraag het even aan Patrick, hij zorgt dat je hem alsnog krijgt.
  2. In je agenda vind je vanaf nu de agenda “Lichtstad Revue”, klik die naar behoeven aan of uit om hem wel of niet te zien. KLAAR!

Werkt het niet?

Dat kan meerdere redenen hebben. Patrick helpt je graag 1 op 1 vooruit, als je het me aan de bar vraagt lost hij het graag even voor je op, kleine moeite, groot plezier.

Wil je toch zelf proberen wat je kunt? Dat mag natuurlijk ook:

  • iPhone gebruikers: Apple heeft soms een zetje nodig om die agenda zichtbaar te maken. Ga naar calendar.google.com/calendar/syncselect Log daar in met je Google account (het account dat je gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen) en vink de Lichtstad agenda aan. Vanaf nu zou je hem in je iPhone agenda terug moeten zien.
  • Je agenda app staat geen extra agenda’s toe: open de google calendar app en log daar in met het mailadres dat je ook gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen. Dan zie je in die app de Lichtstad Revue agenda.
  • Je google account waarmee je inlogt op Backstage staat niet op je telefoon: Voeg dat google account toe aan je telefoon en je ziet hem in de lijst met agenda’s terug komen.
X