Lichtstad Revue agenda instellen 

Herken je dit?

“wat gaan we de volgende repetitie ook alweer doen en wat moet ik daarvoor voorbereiden?
Even zoeken hoor, was daar niet een mail of whatsapp over gestuurd?”

 

Hoe zou het zijn als je alle Lichtstad revue activiteiten inclusief inhoud van de repetities, details van de showconcerten etc. in je eigen agenda zou zien? Dat kan nu!

Op onze eigen ledenpagina zie je al een agenda staan waarin alle activiteiten, inclusief details, staan. Deze agenda is nu ook beschikbaar om naast je eigen agenda’s in je smartphone of in Google calendar zichtbaar te maken.

Patrick heeft het mailadres dat je gebruikt om op Lichtstad Backstage te komen toegevoegd aan deze Lichtstad agenda, vanuit dat account kun je de Lichtstad agenda in je agenda app toevoegen.

Hoe werkt dat? Simpel in twee stappen!

 1. Bevestig de uitnodiging die je via e-mail hebt gekregen
  Je ontvangt snel na deze mail een e-mail van lrtbackstage@gmail.com op het mailadres dat je gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen. (check je ongewenste mail als dat niet het geval is) Klik in die mail op “Voeg deze agenda toe”
  Geen mail ontvangen? Vraag het even aan Patrick, hij zorgt dat je hem alsnog krijgt.
 2. Zet de Lichtstad Revue agenda aan of uit in je app
  In je agenda vind je vanaf nu de agenda “Lichtstad Revue”, die zou standaard aan moeten staan. Klik die naar behoeven aan of uit om hem wel of niet te zien. KLAAR!

Werkt het niet?

Dat kan meerdere redenen hebben. Patrick helpt je graag 1 op 1 vooruit, als je het me aan de bar vraagt lost hij het graag even voor je op, kleine moeite, groot plezier.

Wil je toch zelf proberen wat je kunt? Dat mag natuurlijk ook:

 • iPhone en andere niet standaard agenda apps
  Apple agenda en een aantal andere niet standaard agenda apps hebben soms een zetje nodig om de Lichtstad Revue agenda zichtbaar te maken. Ga naar calendar.google.com/calendar/syncselect
  Log daar in met je Google account (het account dat je gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen) en vink de Lichtstad agenda aan. Vanaf nu zou je hem in je iPhone agenda terug moeten zien.
 • Je agenda app staat geen extra agenda’s toe
  Open de google calendar app en log daar in met het mailadres dat je ook gebruikt om in Lichtstad Backstage te komen. Dan zie je in die app de Lichtstad Revue agenda.
 • Je google account waarmee je inlogt op Backstage staat niet op je telefoon
  Voeg dat google account toe aan je telefoon en je ziet hem in de lijst met agenda’s terug komen.
 • Het lukt nog niet:
  Voeg de Lichtstad Revue agenda handmatig toe aan je agendalijst door de stappen te volgen in De Google Agenda van iemand anders toevoegen.
  • Ga in de linker zijbalk van Agenda naar Andere agenda’s.
  • Klik op ""and thenAbonneren op agenda.
  • In het vak Agenda toevoegen vul je lrtbackstage@gmail.com in.
   De Lichtstad Revue agenda zou nu in je lijst moeten staan.
X